5
(3)

Al in het eerste kwartaal van dit jaar wilde ik een e-book gaan schrijven en volgde ik via de academie van Ik Help Jou Online, een online VIP dag. Tijdens deze VIP dag kon ik met andere academieleden met de zelfde wens, brainstormen over het realiseren van een e-book.

Ik herinner het me nog. Het was vooral erg gezellig en informatief! De opzet voor het maken van een e-book stond die zelfde dag nog klaar. Maar de invulling er van vond ik toch wel een dingetje. Want een e-book schrijven doe je natuurlijk niet zomaar. Daar gaat een hoop voorbereiding aan vooraf. Je wilt natuurlijk wel iets neerzetten dat waardevol is voor je doelgroep, en dat het goed in elkaar gezet is.

De schouders er onder

Het zat steeds in mijn hoofd, maar andere zaken gingen voor die ik blijkbaar toch net even belangrijker vond. En toen had ik óók nog eens die vervelende, maar gelukkig kortdurende ondernemersdip.

Het ‘leuke’ van zulke periodes in het leven zijn, dat je er sterker en zekerder uit komt. Het heeft mij goeds gebracht al denk je op zo’n moment soms even dat je er niet meer uit komt.

Het fijne van blogs schrijven is dat je zo nu en dan je eigen adviezen en ‘inspirational quotes’ terug kan lezen. Nog fijner is om dan een ‘Je had gelijk!’ gevoel te krijgen wanneer je je eigen woorden terug leest.

Creatief bezig zijn op zich heeft mij erg geholpen. Op eens was daar de dag dat ik dacht, nú moet het gebeuren. Nu kan ik het, nu ga ik het doen. Als je dan je zinnen erop zet, is het ook zo gedaan. Wat je ook doet in het ondernemerschap, je voelt op een gegeven moment wanneer het de juiste tijd is. Dus, daar is mijn e-book dan!

E-book: Je website zichtbaar online in 7 stappen

Nou wil het niet zeggen dat een e-book schrijven zo gedaan is. Dat heeft enkele dagen fulltime hard werken gekost. Maar wat ben ik trots op het resultaat!

De titel kun je op twee manieren lezen. Daar is over nagedacht 😉

“Je website zichtbaar. Online in 7 stappen”
“Je website zichtbaar online. In 7 stappen.”

Ben je net begonnen met ondernemen en nog zoekende hoe je het beste je bedrijf online goed neer kan zetten? Laat mij jou dan helpen met dit e-book, waarin je in 7 stappen uitgelegd krijgt hoe je kunt starten. Inclusief een aantal leuke bonussen!

E-book “Je website zichtbaar online in 7 stappen”

Werkboek: Je bedrijf online in 30 vragen

Liftend op de lovende woorden van mijn mede academieleden en het plezier in het maken van bovenstaand e-book, besloot ik nog een werkboek te maken. Al snel kwam ik met een vragenlijst.

Als webdesigner is het belangrijk om de wensen van je klant goed onder woorden / ogen te krijgen. En als je zelf een website wilt (of dat nu een compleet nieuwe is, of het re-stylen van een bestaande website) is het fijn om gerichte vragen te hebben die jou helpen om een goed beeld te krijgen.

Het werkboek is sowieso een goede leidraad voor startende ondernemers. Heb je het gratis E-book “Je website zichtbaar online in 7 stappen” gelezen? Dan is dit werkboek ook een heel goede aanvulling.

Werkboek “Je bedrijf online in 30 vragen”

Korting

In verband met de lancering van het werkboek, krijg je de hele maand oktober korting!

Wil je het werkboek gratis?

Besluit je om je website door Digitaal Design aan te laten passen of te bouwen? Dan krijg je het werkboek cadeau. De kosten worden dan verrekend.

Wat vind jij van het e-book en werkboek?

Heb jij of het e-book gelezen, of het werkboek gekocht of beide? Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt! Laat het weten in een reactie. Dank je wel!

Wat vond je van dit artikel?

Je beoordeling is waardevol

Wil je meer van dit soort artikelen lezen?

Volg Digitaal Design dan op Social Media

Wat jammer dat je dit geen leuk artikel vond!

Ik zal mijn best doen om mijn artikelen te verbeteren.

Wat vond je niet leuk aan dit artikel? Hoe zou ik het kunnen verbeteren?